AMarkets
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
IC Markets
Number 1 Broker
IC Markets

[-]
ads
Promotional Material.
Brokers:
Trading Army

[-]
xm ads
XM.
Promotional Material:

adidas campus
#1
ÿþ Du är van adidas zx flux vid att se tre ränder på en adidas sneaker, men denna nya färgväg av AlphaBounce blir extra randig i "Haptic" -grafiken med en bas av Mystery Blue. Den senaste versionen av den snygga löparen med en detaljerad serie ränder som löper över de övre har orange, gröna och vita nyanser för att komplettera den mörkblå textilöverdelen för en av de mest iögonfallande versionerna av skon som vi har sett sedan debut fläckig colorway. Om du gillar det du ser kan du hitta ditt par nu hos utvalda adidas-återförsäljare som Sneaker Politics. Tack vare en svartvit fläckig färgväg är adidas AlphaBOUNCE definitivt inte främling för djärva grafiska färgvägar. Den trenden fortsätter med denna senaste version av crossover-performance-meets-lifestyle-löparen från Three Stripes, med en solid grå FORGEDMESH-överdel med de vanliga strukturerade åsarna och en komplicerad serie svarta, röda, orange och vita ränder över den övre. Om du känner ränderna kan du hämta ditt eget par nu av den nya AlphaBOUNCE HPC hos utvalda adidas Running-leverantörer som Sneaker Politics. 

Adidas Alphabounce "Beige" tar på sig en tonad sandig nyans med en uppdaterad ventilerad nätöverdel som har reviderats för en snyggare och mer funktionell design. De förstärkta spetsöglorna och stödjande mittfoten är nu utrustade med en nästan iriserande kopparträff för att matcha de fläckiga bruna tonarna hela tiden medan en benvit håller ner den unika ribbiga mellansulan för en subtil finish till en av de mer intressanta löpande modellerna på marknaden idag. Adidas AlphaBounce anländer till en perfekt ny sommar färgväg adidas skor dam för damerna med denna version med en rosa nätöverdel. Det snygga, utförande alternativet till Ultra Boost får den populära rosa behandlingen med en subtilt ljungrosa nyans över den konstruerade mesh-överdelen med ljusgrå accenter på tungetaggen, inre foder, randiga snören och BOUNCE skum mellansula. Du kan springa över för att välja adidas-återförsäljare som Sneaker Politics för att ta ett par medan de håller kvar. 

Adidas AlphaBOUNCE har varit tung i det grafiska spelet sedan den debuterade i det vilda prickiga utseendet, så det här senaste adidas fotbollsskor nya utseendet kanske inte är förvånande, men det är verkligen trevligt. Prestationsrunner med crossover-livsstilsapplikation dyker upp i en ny randig grafik, med vad som verkar vara en "USA" tema färgväg av marinblå för textilbasen och röda och vita ränder i hela den övre. Bli randig i ditt eget par, anländer nu till adidas Running-återförsäljare som UBIQ. Adidas Running har varit en av de mest innovativa avtryck under de senaste två åren tack vare ett engagemang för både Primeknit vävda överdelar och Boost mellansula. Kuddesystemet har gett oss klassiker som adidas Ultra Boost och dess Uncaged bror, medan Boost också har hittat livsstilsframgångar i sådana modeller som adidas NMD. Men nu är adidas AlphaBOUNCE här för att stjäla en del av Boost-glansen tack vare en estetik som är både mode framåt och funktionell för en smidig, bekväm åktur. 

Bounce-skumdynnsystemet är lite annorlunda än Boost som vi har vant oss vid, och till och med den sömlösa FORGEDMESH-överdelen ger något nytt till bordet. Nu finns adidas AlphaBOUNCE Triple Black adidas yeezy boost 350 tillgänglig och tar den populära svart-svart-looken till den nya springmodellen med lätthet. Naturligtvis med en ny säsong finns det också färska produkter, så adidas och Parley har introducerat en ny Alphabounce-sneaker tillsammans med en special utbud av löpande kläder. Förutom att de är miljövänliga är skorna också ganska unika eftersom varje par har ett annat mönster tack vare sin individualistiska materialkonstruktion. De är inte heller snygga på prestandaänden, och har en mounsole i full längd, inställd smide och ett svetsat snörningssystem. Eftersom adidas tävlar både bokstavligen och bildligt mot sitt mål att helt eliminera jungfru polyester från alla deras produkter fram till 2024, kan du säkert förvänta dig att se mer unika och tankeväckande produkter komma ut ur detta partnerskap. Ta en första titt på skorna här och slå på länken nedan om du är intresserad av att registrera dig för utmaningen - det har aldrig varit ett bättre skäl för dig att gå den extra milen på din körning. 

adidas banbrytande Futurecraft 4D-teknik har varit en av varumärkets mest spännande och spännande export detta kalenderår. Det estetiska tilltalet är tydligt och dess otroliga komfort ligger nära toppen av dagens livsstilsmonterade skodon-pantheon, tillsammans med adidas BOOST och Nikes nya REACT-dämpning. Många uppskattade Three Stripe-medskapare har haft sina chanser att designa sitt eget 4D-tryckta erbjudande, från SNS till Daniel Arsham och mer. Nu är den tyska Sportswear-titan inställd på träffar på återförsäljare med en Consortium Alphaedge 4D klädd i en ängslig vit nyans med broderade grå detaljer vävda i sin Forgefiber-övre och en signatur askgrön tryckt mellansula. Med par som redan har slutsåld i Kanada kommer resten av världen äntligen att få sin chans den 17 november med resultatet sannolikt att vara detsamma. Smyga en topp på en officiell uppsättning bilder nedan och håll den låst för mer om du kan köpa länkar eftersom vi har dem. 

Adidas Originals Americana Hi 88 förblir selektiv i sina utgåvor sedan den återuppstod i januari och kommer med sin tredje colorway på året. Det här nyaste paret görs i en stil som är bekant för fans av klassiska basketbollsdesigner från Three Stripes, eftersom det senaste förflutna har gett oss liknande mockesmink för Pro Conference, Decade, Hook Shot och en mängd andra old school hoppskor. Denna Americana Hi 88 är helt röd mocka med guldbladmärke på sidorna och en skarp vit sula, en tidlös trendig tonal-look som är klar för nu på originalkonton som Kith. adidas campus Adidas Skateboarding utvidgar sina Americana Vin-erbjudanden helt bokstavligen med detta nyaste par . Adidas Skate Americana Vin Mid tar tillbaka den gamla skolans blucher upp till en höjd som liknar den basketsko som denna modell föddes från. Den kommer till oss i en färgväg lika tidlös som silhuetten, en Mid Cinder grå mocka-smink med Running White Stripes och sulor, och bara lite av adi-signaturen kungblå för den extra biten av märkesigenkänning. Du kommer att se dessa avbildade i fler foton nedan, och om du känner igen dem som ett måste [Image: adidas%20campus-248nqb.jpg] för ditt skate-arsenal, ta ett par från but för ditt skate-arsenal, ta ett par från butiker som CNCPTS.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Statistics
» Members: 4,965
» Latest member: peniedoam
» Forum threads: 3,839
» Forum posts: 5,586

Full Statistics

[-]
Recent Posts
https://healthtalkrev.com/staminax-revie...
To put up Staminax m...peniedoam — 09:49 AM
technical advisor
hie, i am steve smit...smith09 — 09:27 AM
Upgrade: Playing cards Re-Indicator Wiet...
1/19/20 Up grade: Pl...Fuentes — 08:39 AM
Chicago Cubs vs. San Diego Padres simula...
The simCubs took 3 o...Fuentes — 08:31 AM
Twitter freaks out relating to phony map...
The Miami Marlins, h...Fuentes — 08:29 AM

[-]
FXVM
FXVM VPS
FOREX VPS
160x600-Banner-AK-09-10-2015

AMarkets
Bumerang - Yazarkafe