TradingArmy
adidas originals pro model 80s cordura - Printable Version

+- TradingArmy (https://tradingarmy.com)
+-- Forum: Forum Services (https://tradingarmy.com/Forum-forum-services)
+--- Forum: Learning Center (https://tradingarmy.com/Forum-learning-center)
+--- Thread: adidas originals pro model 80s cordura (/Thread-adidas-originals-pro-model-80s-cordura)adidas originals pro model 80s cordura - clare3cha - 05-23-2020

[Image: 8deb959d73795177b94acc8a8acdea79.jpg]
Naast de nieuwste adidas nizza wit heren met een afneembaar opbergzakje, volgt adidas Originals het op met een aankomend "Pale Nude" -paar. Maar deze release wordt verkocht zonder zakjes. Gekleed in een Pale Nude, Off White en Gum rubberen buitenzool. Het heeft een bovenwerk van canvas van naakt met wit dat de veters, de schelpneus en de tussenzool bedekt. Het ontwerp is afgewerkt met een rubberen buitenzool van gom.
Met All Star Weekend in de buurt, komt elk label uit de houtfabriek met hun eigen feestelijke release - adidas originals pro model 80s cordura met hun volledige paraplu-run, New Balance met hun Joe Freshgoods-samenwerking, en nu adidas met een paar speelse accenten geïnspireerd door vintage styling. Het Pro-model, dat aantoonbaar zo retro is als de Three Stripes krijgt, kleurt nu in een vol, levendig rood, een eerbetoon aan de vlaggen van de Windy City zonder lichtblauw dat de achtergrond accentueert; meer openlijke verwijzingen gaan dan langs de strook langs de hiel zitten, waarvan de verfraaiing niet alleen bestaat uit met goud versierde klaverbladen, maar ook uit een kwartet van zespuntige sterren. Elders vormt suède de constructie voor een elegante esthetiek, voeringen zijn complementair, zolen wassen tot een helder maar niet gebleekt ecru, en de zijdelingse uitsparingen met sierlijke borduursels, een die klassieke tackle twill nabootst terwijl het "Chicago" in schone cursieve applicaties spelt
De pw x adidas originals crazy byw lvl is een adidas-model dat is geïnspireerd op de basketbalstijl uit de jaren 90. Hoewel het niet officieel 'Michigan' wordt genoemd, valt niet te ontkennen dat er een verband bestaat tussen de schoen en het schoolprogramma. Uitgevoerd in een Collegiate Gold-, Core Black- en Tech Indigo-kleurenschema, begint dit paar met een gouden mesh-bovenwerk met zwarte bedekkende gebieden zoals de eyestay, hiel, voering en treklipjes. Het geeft die Michigan-sfeer de marine op de suède tong. Pops of colour zijn te vinden door de Volt hits heen. White Boost is te zien aan de mediale zijde, terwijl een zwarte rubberen buitenzool de look compleet maakt.
Ter ere van zijn voortdurende ambitie om videomakers wereldwijd naar een hoger niveau te tillen, presenteert adidas campus groen dames MakerLab, het volgende hoofdstuk van het samenwerkingsplatform van het merk dat onbeperkte mogelijkheden biedt om te innoveren en te verkennen door ontwerpers volledige toegang te geven tot de tools, infrastructuur, expertise, archief en talent om hun creatieve visie tot leven te brengen.
https://www.liningtoe.com/